Aantal personen: 4
250 gr tomaten
1 komkommer
1 kropsla
1 bosje radijs
enkele witlofbladen
1 theelepel kappertjes
zout
peper
1 ui
citroensap
diverse tuinkruiden
3-4 eetlepels olijfolie
Beleg een ronde, platte schaal met uitgezochte, gewassen slabladeren en
leg hierop kringsgewijs in plakjes gesneden tomaat en komkommer en in het
midden de radijsjes.
Steek hier en daar de witlofbladen tussen en strooi wat kappertjes op de
tomaat.
Maak een pittige saus van citroensap, olijfolie, gesnipperde ui, peper en
zout en roer hierdoor de fijngehakte tuinkruiden.
Serveer de saus apart.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |